احتمال حذف سوني از بازار موبايل
در سالهای گذشته گوشیهای سونی اریکسون در بازار موبایل دنیا از محبوبيت خاصي برخوردار بودند و كاربران زيادي از اين برند استفاده مي كردند . اما این شرکت ژاپنی در این روزها با کاهش سهم و درآمد در بخش گوشیهای هوشمندش همراه شده و جایگاهی همچون گذشته را به هيچ عنوان ندارد.
به گزارش خبر گزاران ، پیش از اینکه اپل به رقیب بزرگی برای سامسونگ تبدیل شود، سونی بزرگترین رقیب بازار بود. اما پس از اینکه سونی از اریکسون جدا شد و برخلاف تصور همگان که تصویر خوبی از سونی در زمینه همه محصولات خانگی داشتند، نتوانست در زمینه گوشیهای هوشمندش خیلی موفق عمل کند و در این بازار کمکم در برابر سامسونگ سهماش را از دست داد.
سامسونگ در بخش تلویزیون در سراسر دنیا سهم بازارش را افزایش داد در حالی که سونی در تجارت تلویزیون موفق نبود. سامسونگ از سال 2010 کمکم سهم بازار گوشیهای هوشمندش را افزایش داد، در حالی که سونی از آن زمان به بعد با کاهش سهم و درآمد در بازار موبایل همراه شد و هماکنون فقط 3.5 درصد بازار موبایل دنیا را دارد.
بسیاری از کارشناسان عدم موفقیت سونی در بازار گوشیهای هوشمند را ساخت محصولات تکراری میدانند. برای مثال سونی پس از عرضه گوشی Xperia Z، هیچ محصول تازهای وارد بازار نکرد و همه گوشیهایی که به بازار عرضه کرد، بویژه گوشیهای گرانقیمتش شکل و شمایل و حتی ویژگیهای یکسانی داشت. این در حالی است که رقبایی همچون سامسونگ و هوآوی هر سال تعداد زیادی گوشی در طرحها و ویژگیهای گوناگون راهی بازار میکنند.
از سوی دیگر سونی پس از اعلام کاهش 2.1 میلیاردی سودش، ارزش سهامش به شدت افت کرد و این قضیه از عملکرد ناموفق تجارت گوشیهای هوشمند سری Xperia ناشی شده است.
بر اساس گزارش بیزینسویک، سونی اعلام کرده که هزار نفر از کارمندان بخش گوشیهای هوشمندش را تعدیل میکند.
با این حال نمیتوان مشکلات سونی را فقط در نتیجه اشتباه مدیریت این شرکت دانست، بلکه بسیاری از کارشناسان معتقدند شناخت بازار و نیاز مصرف کننده میتواند به سونی کمک کند تا در این بازار جایگاه خود را بیش از پیش از دست ندهد.
البته این فراز و نشیبها همیشه و در همه بازارها بود، همانطور که کسی تصور نمیکرد نوکیا به عنوان یک غول صنعت موبایل روزی از این بازار محو شود، بنابراین تغییر استراتژی میتواند به سونی هم کمک کند تا در این بازار بماند. بنابراین رقبایی همچون سامسونگ هم نمیتوانند به موفقیت همیشگی امیدوار باشند، زیرا مشکلات سامسونگ هم با عرضه آیفون 6 و ورود برندهای جدید همچون شیائومی و قدرت گرفتن هوآوی و عرضه گوشیهای هوشمند ارزانقیمت بیشتر میشود.
از سوی دیگر گوگل با برندهای هندی وارد مذاکره شده و قرار است گوشیهای آندروید وان با قیمت حدود 100 دلار راهی بازار کند و به این ترتیب بازار موبایل در حال تغییر است و همه تولیدکنندگان باید مراقب باشند تا به سرنوشت نوکیا دچار نشوند.
لطفأ نظرات و پيشنهادات خود را در خصوص بهتر و مفيد تر شدن مطالب و محتويات سايت از طريق بخش نظرات اعلام نماييد .